iZotope legering 2 blandning verktyg

 • Video 1
1 480 kr Ord.pris 1 743 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Få sex kraftfulla verktyg i ett inbyggt Plug-In.
 • uppnå undantags ljud kvalitet.
 • Höra resultat omedelbart.
 • Visualisera din blandning beslut

iZotope legering 2 blandning verktyg

Detaljer

iZotope legering 2 är mycket mer än bara en traditionell kanal remsa, legering 2 är en modern variant på klassiska blandning. Det ger dig futuristiska verktyg, snabba resultat och de flesta viktigare, fantastiskt ljud. Få karaktär och liv till varje element i din mix med legering 2.Artikelnummer: 38652

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Grunderna har åter inbillade med nytänkande funktioner och tidsbesparande flexibilitet. Innovativa skulptera Ljudverktyg är mogen med potential för att leverera din distinkt ljud. Och bäst av alla, legering 2 kan du fokusera på blandning utan distraktion, prydligt förpackning blandning nödvändigheter i en fristående och helt konfigurerbar plug-in som har allt du behöver till hands.

 • Få sex kraftfulla verktyg i ett inbyggt plug-in: Equalizer, dynamik, magnetiseringsmaskinen, De-Esser, övergående Shaper och Limiter.
 • Uppnå exceptionell ljudkvalitet, balansera vintage emulering med digital precision.
 • Höra resultat omedelbart med noll fördröjning prestanda, oavsett om du spårning i realtid eller mitt i en mix-session.
 • Visualisera din blandning beslut med rika mätaren visar att guida vägen.
 • Börja snabbt, sedan gå djupt med över 250 förinställningar och en tweaker paradis av avancerade kontroller.

Equalizer

Om du tämja oönskade frekvenser eller framhäva dina favoriter, kombinerar legerings kraftfulla 8-bands EQ exceptionell sonic kvalitet med exakt kontroll. Välj från ett brett urval av klassiska och kirurgiska filtertyper att skulptera ditt ljud och förfina dina inställningar enkelt inom ett rymligt och intuitivt Interface. Och för extra vägledning, legerings fantastiskt spektrum overlay ger den bästa visuell feedbacken av någon EQ tillgängliga.

Övergående Shaper

Accentuera attacken av en mix element eller blanda den tillbaka in i mixen med legerings enkla men mäktiga övergående Shaper. Perfekt för upping den smash faktorn på trummor och andra percussiva ljud, övergående formaren kan också finjustera karaktären av hamrade eller plockade instrument. För oöverträffad flexibilitet på mer komplexa material, som trumloopar och bussar, aktivera Multiband läge: du kan sedan självständigt forma mix element som samexisterar inom ett bredare frekvensområde.

Magnetiseringsmaskinen

Ta briljans, värme och crunch till din mix med legerings helt omgjorda harmoniska magnetiseringsmaskinen. Lika trimmade för att går fet eller subtila, kan uppfräschade magnetiseringsmaskinen lägga harmonisk smak till en mängd olika material, inklusive sång, stråkar, gitarr, trummor och mer. Tävla med subtila värmen från rör förförstärkare, aggressiv grus av band, screech en dist, och var som helst däremellan.

Dynamics

Oavsett om du är jämna ut sång och bas eller smäller din trumma buss hårt, Dynamics modul hjälper balans din mix, kombinerar de bästa egenskaperna av analoga och digitala kompressorer. För att göra det dubbelt så trevlig, innehåller legering två oberoende Dynamics moduler, kreativa användas var som helst i din signal kedjan. Med avancerade sidechaining, multiband bearbetning och parallella konfigurationsalternativ är modulen Dynamics säker på att vara bland de mest mångsidiga blandning verktyg i din arsenal.

De-Esser

Squash dessa pesky "S" ljud och andra hårda väsande sång och instrument. Legerings De-Esser låter dig noll i på sibilant frekvenser med en enkel att använda spektrumanalysator. Det är perfekt för transparent reining i sång, cymbaler och andra hög frekvens problemet fläckar.

Limiter

Gör din blandning låter så fullständig som möjligt med legerings Limiter modul. Fungerar som en noll latens loudness maximizer kan ökar limitern loudness på spår och bussar samtidigt kontrollera toppnivåer, se till att ljudet inte klipp eller snedvrida när spårning eller blandning. Om du vill använda det istället att hålla locket på dina nivåer med som enkelt och effektivt brickwall limiter.

Förinställningar

Legering 2 levereras med över 250 förinställningar, alla utformade för att passa en bred blandning av uppgifter och var och en lika värdefull som både en startpunkt och en slutpunkt. Inspirera dina mixar genom att experimentera med många, anpassa dina favoriter för att definiera din gå-till-ljud eller skapa din egen genom att arbeta från grunden. Legering 2 införs också en ny modul förinställda systemet, så att du kan selektivt mixa och matcha inställningar över alla legerings moduler.

Systemkrav

Operativsystemkrav:

 • Windows XP (32-bit), Vista (64-bitars), 7 (32- och 64-bitars)
 • Mac OS X 10.5.8 eller senare (endast Intel-baserade Mac)

Plugin-format:

 • Pro Tools 7.4-11 (RTAS/AudioSuite, 64-bitars AAX), VST VST3, ljud enhet, DirectX

Plug-in värd kompatibilitet:

 • Pro Tools, Cubase, Nuendo, WaveLab, GarageBand, logik, Audition, ekolod, syra, Vegas, Sound Forge, Peak, Ableton Live, och många fler

Obs: Kompatibel med både 32- och 64-bitars värdar