sE Electronics Reflexion Filter Pro bärbara Vocal monter - B-Stock

  • Video 1
1 574 kr Ord.pris 2 344 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • original och bästa - patenterad teknik.
  • Avancerad komposit vägg.
  • 6 lager att absorbera + diffusa oönskade ljud.
  • Variabel Position stativ klämma församling.
  • Bra för att få 'Torra' sång eller Instrument Recordings

sE Electronics Reflexion Filter Pro bärbara Vocal monter - B-Stock

Detaljer

Den sE Electronics Reflexion Filter Pro är den original och bästa bärbara akustiska skärmen. Det är en patenterad enhet och enda av sin typ som har en multi layer design utformad för att minska helt rum atmosfär vid inspelning. Det kan placeras bakom någon mikrofon genom variabel-position stativ klämma församlingen som medföljer produkten och fäster mikrofon stativ.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 80959

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den Reflexion Filter Pro hjälper till att få en 'torka' sång eller instrument inspelning, och är användbar i studios utan riktig akustisk behandling eller när inspelningen tar i Kontrollrum, där modellen har att driva inspelningsenheten, eller i repetitionen studios.

Den Reflexion Filter Pro har sex huvudsakliga lager. En stark lager av stansade aluminium diffunderar ljudvågor, passerar igenom dem på ett lager av absorberande ull. Ett lager av aluminiumfolie då hjälper till att skingra energi och bryta upp de lägsta frekvens våg-formerna innan de träffar en lufta utrymme hålls öppna av stavar som passerar genom olika lager. Luftspalten fungerar som en akustisk barriär innan ljudvågorna passerar till ett ytterligare lager av ull och en yttre stansade aluminium vägg.

Fyra bildade bitar av kvalitativ specialist akustiska absorberande material är kopplade via utökad separation stängerna, längre absorbera och sprida ljudvågorna. Platt paneler också Slumpa några reflektioner tillbaka från ytan av filtret, i stället för att koncentrera dem på mic som med en halvcirkelformad filter.

ställ församlingen för Reflexion Filter Pro har en klämma som passande för att koppla till Mikrofonstativ och en horisontell bar montering för Reflexion Filter och någon standard montering Mikrofonupphängning. Mikrofon och chock fästet kan flyttas vertikalt och horisontellt för optimal positioneringoch filtret kan flyttas vertikalt.

Hur fungerar det?

Olika lager av se-bolaget Reflexion Filter Pro både absorbera och diffusa ljudvågorna så successivt mindre av den original källa akustisk energin passerar genom varje lager. Detta minskar mängden energi som slår obehandlad väggar och ytor så det är mindre eller den original källan reflekteras tillbaka som oönskade rum atmosfär till mic. Formen och storleken på Reflexion Filter Pro har omsorgsfullt designats för att maximera absorptionen samtidigt hålla färgning ner till endast 1dB lämnar mikrofonen 's polar mönster opåverkad.

Det är patenterade multi layer design av Reflexion Filter som är så effektiv visar extremt låga nivåer av färgning när du använder en mikrofon med Reflexion Filter under inspelning (20Hz till 20KHz) i oberoende tester.

Recensioner

"Jag använde nyligen sE Reflexion Filter medan inspelning sång på ett artister hus och det var den idealiska lösningen. Det är som du inte längre behöver en studio. "Om jag någonsin spelar in i en mindre än idealiska akustiska kan jag bara kasta RF och alla problem är borta - jag har ett rent och klart ljud som om jag spelade in var som helst betydligt dyrare." Don Morley, ljudtekniker

"Vi försökte sE instrumentet Reflexion filter i repetitionerna och de verkar fungera så vi köpte fyra. När vi gjorde den första visar, några små varma upp spelningar i små klubbar, kom de in i sina egna. Utsläppet minskades dramatiskt och ljudet fokuserad mer. De överträffade mina förväntningar." Jon Burton, ljudtekniker

"sE: s Reflexion filter har varit ovärderlig för erövra spill problem mellan mikrofoner. Jag har både IRF och RF PRO på trumman, gitarr och piano mikrofoner, vilket kraftigt skära ner utfodralet mellan olika källor." Rik Simpson, producent - Coldplay, Jay-Z, Kasabian, atlet, Lammet.

"Reflexion filtret är en bra idé, så enkel men så användbar. Jag använder det på sång, akustiska gitarrer, elgitarrer, slagverk, hi-hat pålägg. Jag använder RF PRO hela tiden på sång och akustiska gitarrer. Det hjälper verkligen att control vilken mic tar emot, särskilt i projekt studios - en liv sparare! " Rob Harris, artist/författare - Jamiroquai.

"Jag har använt RF PRO för VARJE vocal session jag någonsin gjort sedan första att få mina händer på den. "Det blev omedelbart en stapelvara i vår studio." Troy Antunes, producent - med Backstreet Boys, Justin Timberlake, NSYNC, Britney Spears, Gloria Estefan.

"Jag använder sE Relexion Filter i min vocal monter. Generellt så du kan se sångare du har dem stativ inte mycket långt från ett glasfönster och, naturligtvis, du får studsande sibilancen tillbaka från fönstret in mic och det kan ge dig riktigt suddiga Ströms och t: s Reflexionen filtret är ovärderlig i situationer där det kan mildra svår akustik... du kan göra det mesta av akustisk gitarr och sång inspelning när rummet är alltför 'levande'. Jag har också använt RF till control hi-hat spilla på en VirvelTrummikrofon. Sådan en enkel bit av kit men så användbar." Chris Porter, producent - George Michael, ta det, Chris De Burgh, Gary Barlow.

"SE Reflexion Filter är, en studio måste-ha - det håller sång tight & under control, utan att påverka frekvenssvaret av mic alls, i nästan alla inspelningsmiljön... det är magiskt!" Andy Bradfield, producent - XX (Great Gatsby), Above & Beyond, Craig Armstrong, Rufus Wainwright