Allen and Heath ZEDi-10-B-Stock

1 745 kr Ord.pris 1 893 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Hybrid Kompakt Digital Mixer och USB-Interface.
 • Cubase LE programvara och Cubases LE Mobile App ingår.
 • Exceptionell ljudkvalitet.
 • Turné-klass struktur.
 • Gitarrer kopplas in direkt

Allen and Heath ZEDi-10-B-Stock

Detaljer
ZEDi-10 är en hybrid kompakt mixer och en 4 x 4 USB-Interface som är perfekt för alla allround musiker. Den är idealisk för alla olika delar i den kreativa processen - formning av idéer, inspelning och uppträdande. Detta mångsidiga kit är också perfekt för gitarrister som ger dem möjlighet att ansluta direkt till hög impedans-ingångar.

Observera att detta är ett B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller har returnerats tidigare av en annan kund. Dess original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, tillsammans med ett års garanti.Programvaran som levereras med den originella, nya produkten kan ha registrerats eller är inte längre inkluderad.

Artikelnummer: 78420

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Hybrid kompakt Mixer

ZEDi-10 kombinerar robustheten och hands-on kontrollen hos en analog mixer med en högkvalitets 4 x 4 USB-Interface, vilket gör den till ett perfekt allround val för musiker, inspelnings-artister och musikanläggningar. Oavsett om det gäller & rsquo; formning av idéer hemma, live-uppträdande eller inspelning av spår för att dela på YouTube och Soundcloud, så är ZEDi-10 en mångsidig följeslagare för varje steg på den kreativa resan.

Studiokvalitet, 24-bit / 96kHz, 4 × 4 USB-Interfacet gör det enkelt att fånga fantastiska flerspåriga inspelningar direkt från mixern till Mac och PC utan att behöva någon extra utrustning. Med den nya GSPre boutique preamp designen, framkallat från den vördade GS-R24 studioinspelnings-konsolen, så ZED ståtar med exceptionellt låg brusnivå och massivt utrymme, med karaktäristisk analog värme och djup. Gitarrister kommer att bli glada att veta att två av ZEDi-10’s mono kanaler har gitarr-DI hög impedans-ingångar, vilket gör att gitarrer kopplas direkt in i mixern utan krångel och på bekostnad av att bära separata DI-boxar.

USB-Interface

ZEDi-10 erbjuder det bästa av två världar, med inkorporering av en studiokvalitets 4 in/ 4 ut, 24-bit / 96kHz USB-ljudinterface för bekymmersfri multitrack inspelning och uppspelning till/från en Mac eller PC, eller till en iOS-enhet med hjälp av iOS kamera kit. USB-utgångs källan kan ställas in på flera olika sätt för att matcha ditt arbetsflöde.

Cubase LE programvara medföljer

ZEDi-10 levereras med hyllade Cubase LE programvara. Cubase LE erbjuder kraftfull men ändå lättanvänd programvaruverktyg för ljudinspelning, redigering, MIDI-sekvenser och mixning. Det stora utbudet av beprövade verktyg för redigering och sekvensering kan användas för en mängd olika musikstilar och applikationsområden. Från sångares och låtskrivares inspelning av vokala linjer till rockband jamming i replokal, så är Cubase LE så enkelt som det kan bli – med enastående ljudkvalitet samt tidssparande inspelning och redigerings-funktioner.

Cubases LE Mobile Music Production App

Mixersn levereras också med Cubasis LE app. Cubasis LE är den kompakta versionen av Steinberg’s strömlinjeformade, multitouch sequencer för iPad, som ger samma utseende och känsla som dess storebror Cubasis. Speciellt utformad för snabb och enkel drift, så gör Cubasis LE inspelning, redigering och mixning till en lek.

Exceptionell ljudkvalitet

ZEDi-10 har en exceptionell nya förförstärkningsdesign, skapad av gurun för det analoga, Mike Griffin och utvecklad från hans mycket hyllade GS-R24 studioinspelningskonsol. Känd som GSPre, förförstärkaren levererar exceptionellt lågt brus och massivt utrymme, och det värme och djup som Allen & Heath’s analoga utbud är känt för. För tonala formning, så har det precisa 3-band-MusiQ EQ kontrollerna noggrant kalibrerats för känslighet och precision, vilket gör det lätt att forma och förbättra varje musikalisk källa.

Redo för resa

Alla ZED Mixers är konstruerade och byggda enligt Allen & Heath’s legendariska turnéklass standarder för att säkerställa lång livslängd även i de tuffaste miljöerna. Alla kanaler är på enskilda, vertikala kretskort och alla roterande kontroller är säkrade till frontpanelen med en stålsadel som skydd mot skador.

Gjort för gitarrer

ZEDi-10 levereras med två gitarr-DI hög impedans jack-ingångar, vilket gör att gitarrer kopplas direkt in i mixern utan behov av DI-boxar. Det innebär att du eliminerar behovet att ytterligare ett redskap att köpa, bära och ställa in.

Funktioner

 • 4 in, 4 ut USB Audio Interface (24-bit / 96kHz)
 • Cubase LE programvara medföljer
 • Cubasis LE App ingår
 • 4 mic / Line-ingångar med separat XLR och TRS uttag
 • 2 stereoingångar med TRS jack uttag
 • 2 gitarr DI hög impedans ingångar, vilket eliminerar behovet av DI-boxar
 • Lo-cut filter för att rena oönskade lågfrekventa ljud
 • 3-band EQ för lätt, kreativ och korrigerande tonal formning
 • FX-out för att ansluta externa effekter
 • Aux-in för att ansluta en monitorhögtalare eller in-ear/hörlursmonitoring
 • 60mm slät fader på huvudmixen
 • XLR-main outputs
 • Flexibel signal monitor
 • 8 LED signal-mätning
 • 48V Phantom Power för kondensatormikrofoner
 • Robust intern strömförsörjning
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.