JBL PRX725 dubbla 15-tums Two Way aktiv PA högtalare

11 010 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Patenterade Differential driftteknik.
  • Enastående täckning, bred bandbredd och låg distorsion.
  • XLR, 1/4 '' och RCA-ingångar, plus XLR-utgång.
  • Klass D slutsteg 1500W (2 x 750W).
  • .

JBL PRX725 dubbla 15-tums Two Way aktiv PA högtalare

Detaljer

PRX700 serien representerar ett evolutionärt steg i en effektiv användning av förstärkare makt, robust hållbarhet och ökad mångsidighet i en egen strömförsörjning högtalare som utformats för att utföra i den verkliga världen av ljud förstärkning. De är de första systemen att använda våra patenterade Differential Drive-teknik med ferrit drivrutiner med hög effekt, fantastisk bandbredd och låg distorsion. PRX700 högtalare ställs in för en livstid av prestanda som du kan lita på.Artikelnummer: 40096

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den 2-vägs dubbla 15-tums erbjuder den perfekta balansen mellan storlek och prestanda. PRX725 är verkligen ett undantag; Det är små, lätta, mångsidig och kraftfull. Prestanda och asymmetrisk design gör detta ett perfekt val för musiker, artister och DJ:ar när bärbarhet är nyckeln, eller när hängde av fjädring punkter, en exceptionell lätta installation högtalare. Alla PRX700 serie högtalare avsedda att excellera i ljud förstärkning där utmanande ljud miljöer och höga volymer är normen. För applikationer som kräver full bandbredd ljudåtergivning, levererar PRX725 den optimala balansen. Live-musik, uppspelning av inspelade musik och tal har användaren möjlighet att skräddarsy EQ. En mikrofon kan anslutas direkt till högtalaren ingång för snabb PA applikationer. Tillsammans med en PRX700 sub-woofer blir systemet en effektiv, full-ställa i rad ljud system.

PRX725 består av dubbla 15-tums 275F Differential enhet woofer, en 2408H-2 37,5 mm (1.5 i) ringformig polymera membran, neodymium "compression driver"n monteras en 90° med 50° horn, alla drivs av 1500 watt klass D förstärkare. Avancerad DSP är kärnan i en fullfjädrad Ingångsportar, som ger användaren valbara system EQ, skydd, ingångskänsligheten urval, cross-over funktionalitet, dynamisk optimering av begränsande och diskret komponent.

Alla PRX700 kabinett byggs från en kombination av 25mm (på toppen och botten för ökad styvhet) och 18mm, starka, lätta poppel faner gjorde strukturellt ljud med not och spont lederna. Alla PRX700 serie kabinett skyddas av JBL'S tour visat DuraFlex finish. Gallren är gjorda av buckla-resistenta 16 gauge stål och handtagen är gjorda av lätta glas fyllda nylon för extra styrka och hållbarhet. Alla M10 fjädring punkter är tillverkade av 14 gauge stål och har testats med en sträckgräns på 1000 pund. varje.

För ytterligare specifikationer för JBL JRX725 vänligen hämta PDF-filen från länken nedan

En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.