Line 6 StageScape M20d 20 ingång Digital Mixer - Ex Demo

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
12 740 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Line 6 StageScape M20d 20 ingång Digital Mixer.
 • Line 6 är integrerad professionell mixning System.
 • 7 tums Intuitiv pekskärm Interface.
 • Professionell svit av Dynamics, EQ och FX.
 • L6 länk nätverk

Line 6 StageScape M20d 20 ingång Digital Mixer - Ex Demo

Detaljer

Line 6 StageScape M20d är säkert världens smartaste, enklaste mixer! Detta är en live sound mixer för musiker som gör sitt eget sound, men som inte är nödvändigtvis erfarna ljudtekniker. Tillbringa mer tid att spela och mindre tid tweaking med denna StageScape mixer.Artikelnummer: 48121

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

StageScape M20d från Line 6 är avsedd att vara världens första smarta blandande system för live-ljud. Det gör musiker enkelt blanda deras ljud när du spelar live och interagera med mixern i ett helt nytt sätt. Nyckeln till detta begrepp är banbrytande, pekskärmen som simulerar en full scenmiljö där du kan lägga till och redigera alla delar snabbt och enkelt.

Massiva DSP-kraft levererar omfattande, professionell ljudbearbetning på varje kanal inklusive multi-kanal inspelning. Du kan fånga 20 sekunder av inspelat ljud om du vill använda som referens eller stöd för soundcheck men om du vill spela in för längre helt enkelt lägga till ett SD-kort eller dator. Hela systemet kan fjärrstyras från scenen med en iPad så du enkelt kan redigera ljudet under soundcheck eller t.o.m. samtidigt spela showen.

Innovativa Touchscreen scenen

7 "färg pekskärm är en helt ny typ av intuitivt Interface för en mixer. Det visar en fullständig representation av en scen för att lägga till element, ersätter generiska rader av svårt att komma ihåg rattar och reglar. Ordna artister och instrument som du ser dem på scenen och bara peka var och en för att redigera deras parametrar.

Intelligens är inbyggd i varje aspekt av M20d blanda miljö. Så snart du ansluter något till mixern visar skärmen en mängd olika ikoner som du kan välja från. Ordna scenen som det sätts upp framför dig och användbara färgkodning gör det enkelt att justera och justera nivåer.

Designad av musiker för musiker, använder mixern terminologi som musiker kommer att uppskatta och förstå. Ord som "ljusa" eller "punch" används till etikett x / y-axeln, i stället för komplicerade analytics och du kan helt enkelt dra markören tills du hittar den perfekta blandningen av dessa element. StageScape tillåter musiker att göra vad de gör bäst och använda sina öron för att uppnå perfekt Live-ljud. Om du är en erfaren ljudtekniker som vill ha mer kontroll över parametrarna kan djupa redigeringsläge ge dig denna extra nivå.

Dynamics, EQ och FX på varje kanal

Custom anpassade till varje kanal på StageScape M20d är en professionell svit av dedikerade Dynamics, EQ och FX-processorer. Dessa inkluderar fullt parametrisk EQ, dynamiska kvalitetsnormer, filter, standard och flera band komprimering, avgränsare, gates, förseningar och mer - över 100 professionella ljud processorer redo för att användas för att skapa den perfekta mixen. Orörda ljudkvaliteten uppnås tack vare de 32-bitars flyttal bearbetning i hela.

Line 6 har lämnat ett bibliotek av professionellt utformad kanal DSP förinställningar för att komma igång och dramatiskt påskynda processen för att få bra ljud. Exempelvis koppla in en kick drum mic, välja en kick drum förinställning och StageScape konfigureras automatiskt en skräddarsydd svit av kanal-processorer. Du kan sedan dra fingret runt Tweak Pad att göra de ändringar du vill och perfekt ljud.

Fyra master stereoeffekt motorerna levererar orörda Reverb, förseningar, en högljudd doubler och mycket mer. Lägg till den perfekta atmosfären och tecken till sång eller använda extra stereo reverb effekt motorn för att skapa egna skräddarsydda instrument eller stöd vocal reverb. Den vokala doubler kan leverera fantastisk djup och rikedom till någon sång medan den fjärde motorn erbjuder ett urval av professionella förseningar, chorus, flanger effekter och texturer.

Automatisk avkänning ingångar och utgångar - Monitorer

Så snart du ansluter någon kabel StageScape M20d aktiverar inmatning och konfigurerar automatiskt innehåller en anpassad kanal remsa inställning som viktig gain, EQ, effekter och routning. Utgångar arbetet på samma sätt, Anslut en PA högtalare eller bildskärm och det visas omedelbart på pekskärmen och signaler skickas automatiskt.

Control Mix Via iPad

Justera framsidan av house mix från var som helst i publiken eller på scenen med en iPad och en kompatibel USB WiFi-adapter. Du kan även ha varje bandmedlem har sina egna iPad och kontrollera sina egna monitor-mix och sedan en ljud kille ut i publiken med en annan.

Multitrack inspelning

StageScape M20d kan du spela med eller utan en dator. Fånga 16 kanaler plus main mix i Högdefinition, 24 bitars WAZ format till SD-kort, USB-enhet eller direkt till din Mac eller PC. Det finns ingen anledning att inrätta DAW - du kan blanda spår i din favorit programvara senare. M20d erbjuder snabb, strömlinjeformad inspelning. Det faktum att du kan spela in upp till 20 sekunder till mixerns internminne kan du arbeta på blandningen lätt av looping inspelningen.

Feedback dämpning och Preamp Gain

StageScape M20d har per kanal flera band feedback dämpning som snabbt identifierar problem frekvenser och kompenserar automatiskt. StageScape M20d kan styra upp till 12 oberoende feedback frekvenser.

Auto Trim och stämma spårning kan du hastighet genom soundcheck och ge en säker prestanda. Auto Trim kommer att skanna din inkommande signaler under soundcheck och fastställa de idealiska förförstäkare för dig. Trim spårning fortsätter att minska gain under din uppsättning om distorsionen uppstår - utan ändra mix. Du behöver aldrig oroa dig oönskad distorsion i din prestanda igen.

L6 länk

Använda länken L6 ansluta StageScape M20d till StageSource högtalarsystem och du kan skapa ett digitalt nätverk scenen setup. StageScape kommer automatiskt att erkänna vilka högtalare som används som monitorer och rutter monitor feeds. Main Pa högtalare kommer att själv konfigurera, panorera stereo signaler, justera smarta högtalare lägen och utföra brett systemoptimering. Mixern också automatiskt erkänner subwoofers och anger delningsfilter och identifierar vilka högtalare som används som monitorer och rutter monitor feeds. Med en knapptryckning kan du lagra inställningarna för din hela PA-system.

Funktioner/specifikationer:

In-/ utgångar:

 • 12 högpresterande, digitalt styrda, automatisk avkänning mic/line-ingångar
 • 4 ytterligare automatisk avkänning line-ingångar
 • 2 digitala ingångar streaming direkt från datorn, USB-enheten eller SD-kort
 • Stereo line-ingångar för att integrera MP3-spelare eller andra ljudkällor
 • 4 automatisk avkänning monitorutgångar på balanserade XLR-kontakter
 • 2 automatisk avkänning huvudresultaten på balanserade XLR-kontakter
 • L6 länk flerkanals digitala nätverk för att integrera L6 LINK aktiverat högtalarsystem

Control:

 • 7-tum full färg touchscreen visuella blandning miljö
 • Fjärrkontroll kapacitet via en eller flera iPad eller iPad 2-enheter, via USB WiFi-adapter (säljs separat)

Inspelning:

 • Flerkanalig inspelning till datorn, USB-enheten eller SD-kort
 • Snabb fånga inspelning till internminne för ljudkontroll

Bearbetning:

 • Intern 32-bitars flyttal ljudbearbetning
 • Massiva DSP-kraft ger parametrisk EQ, dynamisk kvalitetsnormer, kompressorer, flera band kompressorer, grindar, förseningar, anordningar och mer
 • Flera band feedback dämpning på varje mikrofoningång
 • 4 stereo mastereffekter motorer inklusive Reverb, förseningar, vocal fördubbling och mer
 • Praktiskt taget obegränsad I/O uppställningar, scener och kanal bearbetning förinställningar

Observera

Denna punkt är en ex showroom uppvisning modell. Det finns lätta repor och tecken på användning runt höljet. Annars fungerar enheten som ny. original boxning ingår.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.