sE Electronics Bedroom Inspelningspaket

  • Video 1
2 799 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Komplett hemmastudio inspelning Pack.
  • Ultra portabla för resande musiker.
  • Focusrite 2i2.
  • sE elektronisk x 1 sång Pack.
  • Eftertanke Filter, mikrofonstativ och kabel

sE Electronics Bedroom Inspelningspaket

Detaljer
Det har paketet är utformat for musiker som vill kunna producera egna demos i bekvamligheten av sitt eget hem. Interfacet ingar är en Focusrite 2i2 och är perfekt för anslutande mikrofoner, instrument och externa ingångarna. forförstärkareere är extremt rena och mojliggora en akta ren inspelade signal. For att komplimentera Interfacet har vi aven inkluderat en sE Electronics X 1 Studio Pack. X 1 har en guld finfordelat kapsel som har hand byggt av skicklighet full tekniker for battre kvalitet och en mer exakt inspelning. Detta inkluderar också en eftertanke filter, popfilter, stativ och kabel.

Artikelnummer: 45485

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Focusrite 2i2

Kvalitet Preamp

Har designat nagra av de mest populara mikrofon forförstärkare i branschen, Focusrite ger dig oppet, lag ljudniva och lag distorsion förförstäkare hittade inte bara i Scarlett 2i2 men också deras flaggskepp Firewire-Interface, den flytande Saffire 56. Det finns gott om tillgangligt utrymme, vilket gor den lämplig för att flytta spole, kondensor och band mikrofoner oavsett kallan. Phantom Power tillhandahalls for mikrofoner som behover den.

Frontpanelen Neutrik kombination Input

Frontpanelen Neutrik kombination ingång kan anvandas for att ansluta line och instrument niva signaler samt mikrofoner. Detta gor det perfekt for inspelning av produktionen av en synt eller stage piano, medan vid hjalp av en strombrytare du kan tillgodose for produktionen av en elektrisk eller akustisk gitarr.

Unika Halo Signal indikatorer

Scarlett 2i2 funktioner unika halo signal indikatorerna som informerar om att du har en bra signalniva for inspelning. Rott betyder att din signal klippning, och att du bor minska gainen. Halo kommer ogonblickligt tur barnsten som atervander till en halsosam niva, da det kommer att bli gron.

Bra Monitor funktioner

Fa taktil kontroll for volymen pa dina högtalare med fantastisk bildskarm ratten. En hog kvalitet Hörlurar förstärkare ger en ren annu hogt signal till Hörlurar anslutna till uttaget frontpanel. Vaxeln direkt monitor vagar ljud direkt från ingång till bade Hörlurar och högtalare utgångar, sa att du kan monitor inkommande signalen med noll-latency.

sE Electronics X 1

SE Electronics vocal pack inkluderar:

  • sE X 1 kondensatormikrofon
  • Metall Pop Filter
  • Mikrofonupphängning
  • 3m mikrofonkabel

Utformad for att ge utmarkta resultat for bade manliga och kvinnliga sang, samt akustiska instrument, sE X 1 kondensatormikrofon har ett 10dB pad och lag cut-bas filter, tillverkad av en handbyggd kapsel fardiga med buller-dampande svart farg erbjuder utmarkt kanslighet och extremt lag ljudniva.

En avgorande del av inspelningen sang, sE metall Pop Filter omdirigerar nagon ultra-lag frekvens Blaster lamnar din sanginsats opaverkad och utan och lag frekvens "pop" ljud. Tillverkad av metall, filtret är louvered i en liten vinkel och är extremt talig och latt att rengora.

Forpackningen innehaller också en Mikrofonupphängning for att passa det sE Electronics X 1 Mic och Mic-kabel 3 meter i längd.

sE Electronics RF-X eftertanke Filter

Reflexion X är en akustisk behandling anordning som skyddar kvaliteten pa dina inspelningar och skyddar mot oonskade ljud atmosfar. Deras patenterade design for RF-X som nu anvands i professionella studior over hela varlden.

Den RF-X är en mer prisvard och barbar version av sE-bolagets bransch standard RF-Pro. Den latta kropp och klamma forsamlingen betyder montern är enkel och lattanvant. Fyra lager akustiska filtret bestar av en yttre panel, ylle tyg layer, air gap lager och en inre akustiska skum. Denna unika design sakerstaller att dina inspelningar kommer att stalla ut nara noll ljud fargning.

RF-x klamma medel i montern kan monteras vertikalt pa nagon mikrofonstativ gor det till det perfekta valet for vocal recording

Dessutom ingar

Mikrofonstativ, Mikrofonkabel
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.