Pearl Trummor

Gear4Music.com

Pearl's uppdrag sedan 1945, har varit att vara bäst: att ha kvalitet, funktionalitet, hållbarhet och ljud. Pearl's forskning är kompromisslös när det gäller strävan efter att vara bäst. De är fast beslutna att utforska nya och avancerade material för trummorna och nya innovativa sätt att tillverka dem (som till exempel deras Superior Shell Technology) ät obeveklig och ståndaktig. View All Information

Pearl Storsäljare

Första 11 produkter som visas

Om Pearl

Pearl är en av världens ledande tillverkare av akustisk trumkits och slagverkare. Deras set används av några av de största namnen i drumming världen spänner över alla genrer från Joey Jordison metall Set Slipknot att Chad Smith funk rock Set Red Hot Chili Peppers.

Gear4music.se.com materiel som ett fantastiskt urval av Pearl trummor såsom det berömda Pearl Forum trumkits, som beskrivs som bäst nybörjar trumuppsättningar i världen, Pearl's Rhythm Traveler Kit, berömt för sina marken bryta koncept som en övning och gigging kit och Pearl Vision och mästerverk drum Kit perfekt för mellanliggande upp till professionella trummisar.