Korg WAVEDRUM Global upplagan dynamiska slagverk Synthesizer

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
5 295 kr Ord.pris 5 923 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Korg Wavedrum Global upplagan.
 • Dynamiska slagverk Synthesizer.
 • Varlden trumljud inklusive Udu, Cajon & Djembe.
 • Barbar, kompakt & amp; Lattviktig

Korg WAVEDRUM Global upplagan dynamiska slagverk Synthesizer

Detaljer

Den Wavedrum globala upplagan representerar mäktigaste utvecklingen i familjen Wavedrum. Ståtar med den största paletten av banbrytande ljud av någon Wavedrum till-datum, med eftertraktade slagverk ljud från hela världen.Artikelnummer: 33076

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den Wavedrum obundna potential har fortsatt att påskynda spridningen av Wavedrum mania i hela världen.

Revolutionerande syntes teknik

Wavedrum genererar rik, dynamisk ljuden från kala sidan av spelaren. Det är ett elektroniskt instrument, har den Wavedrum globala upplagan utformats omsorgsfullt att behålla nivån av kroppslighet reserverad för akustiska trummor.

Ljudet av spelarens strike är kände av separata mickar för huvudet och rim, och används direkt som ljudkällan som driver DSP drivna algoritm och PCM ljud-motorn. Tryck-sensorn i huvudet kan Wavedrum att upptäcka och svara på dina mest subtila rörelser, oavsett din teknik.

Innovativ teknik kombinerar DSP syntes och PCM samplingar

Wavedrum innehåller 60 DSP algoritmer, möjliggör en mängd syntesmetoder... analoga, icke-linjära, fysisk modellering och mer. Arbetar genom dessa algoritmer, kan du skapa olika instrumentljud, naturliga ljud eller rent syntetiska ljud.

PCM ljud-motorn, den andra viktiga delen av Wavedrum globala upplagan? s ljud skapa system, innehåller 400 PCM ljud: 200 för huvudet och 200 för fälgen. Kombinera PCM ljud med DSP algoritmerna levererar en naturlig reaktion långt utom räckhåll för PCM endast instrument.

Slagverk ljud från hela världen

Förutom konventionella trumljud som virveltrummor och toms, populära slagverk som cajon, djembe, conga och tabla, samt metalliskt slagverk som Koskälla och triangeln innehåller den Wavedrum globala upplagan exotiska instrument och slagverk ljud från hela världen, både gamla och moderna.

Ögonblickligen uppleva udu, en lera potten slagverksinstrument, jegog, en bambu marimba från Bali, den talande trumman i Afrika och gonggongar som kräver massiv uppställningar. Det finns även ett urval av instrumentljud som du inte skulle förvänta sig som strängar: sitar, koto och berimbau. Inte bara ger dig en trogen rekreation av ljud, men kan du enkelt spela upp dem utan år av övning som det normalt tar Wavedrums.

Föreställningar som svämma över med originalitet

Korg Wavedrum leder dig in i en annan värld, inte bara med sitt ljud, men genom att utveckla din prestanda teknik. Du kan göra planen ändras slumpmässigt varje gång du slå huvudet, eller ange en skala och spela en fras. Efter en klockas slag i huvudet med handen eller mallet, kan du utöva ytterligare påtryckningar för att kontrollera tonhöjd eller klang av förfodral, eller producera ihållande ljud helt enkelt genom att trycka ner huvudet, att skapa ljudeffekter som skulle vara omöjligt på en konventionell slagverksinstrument.

Det finns många program att välja mellan, med 200 förinställda Wavedrum Global upplagan program omfång från HiFi-råa trumma och slagverk ljud till en värld av nya och unika ljud.

Spara dina egna original ljud

Det finns en rad parametrar för redigering och justeringar för att skapa nya användarprogram för att passa din egen musik eller spelstil. Förutom att göra ändringar i planen, förfodrala time, loudness, reverb, delay och kurvan för trycksensor, du helt kan förändra ljudet genom att ändra parametern huvud material från huden till metal.Kombinationen av DSP och PCM ljud kan också ändras för att skapa helt nya ljud från början att spara till en av de 200 tillgängliga program.

Jam längs

Medan du kan njuta av den Wavedrum globala upplagan genom att spela ljud ensam, erbjuder det några speciella funktioner som ger möjlighet för användare att jamma längs för skojs skull eller för övning. Ingår 140 loop fraser från olika musikgenrer som du kan använda under övning. Eller använda AUX-ingången för att blanda i signalen från någon ljudkälla - CD, MP3-spelare, eller t.o.m. en ytterligare Wavedrum för dubbel conga-stil uppställningar. Använder hörlursutgången kan du öva privat, när som helst, var som helst - utan att oroa om dina grannar!

Bärbar, kompakt och lätt, din Wavedrum är redo för någon musikalisk utflykt. Håll den i knät, eller spelar det stående som en Handtrumma. Du kan placera Wavedrum på en vanlig virveltrumma stativ, eller lägga till någon elektronisk eller akustiska trumset.

Funktioner och specifikationer

 • DSP algoritmer: 60 totalt (26 singel-storlek 34 dubbel storlek)
 • PCM instrument: 400 totalt (200 huvud 200 Rim)
 • Program: totalt 400 (200 förinställda 200 användare)
 • Slinga fraser: 140
 • Effekter: Reverb, Delay
 • Panel Kontroller: Volymknopp, skriva, knapp 1-4, Bank/Mode knappen, värde knopp
 • Audio-utgångar: Utgång L, R (mono telefon) hörlurar (Stereo mini telefon)
 • Ingångar: AUX IN (Stereo mini telefon)
 • Skärm: 3-karaktär 7-segment LED
 • Samplingsfrekvens: 48 kHz
 • A/D, D/A omvandling: 24 bitar
 • Strömförsörjning: DC9V, 1.7A
 • Mått: 344(W)×349(D)×75(H) mm
 • Vikt: 2,0 kg
 • Tillbehör: AC-Adapter, Tuning nyckel, insexnyckel, tillbehör skiva inklusive PDF-manualer (Startguide, parametern Guide)
 • En reseadapter kan sändas med din beställning
  Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.