Natal Pro serie dubbel Bastrumma Pedal, snabb Cam, vänster foten - B-Stock

1 353 kr Ord.pris 4 628 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Ultra snabb Cam för snabb och kraftfull Attack.
  • Ultra stark, tålig, strömlinjeformad Pedal.
  • Justerbar drevkarlen Arc - Max Control.
  • Non-Slip Natal Footplate.
  • Vänster fotade dubbel Kick Pedal

Natal Pro serie dubbel Bastrumma Pedal, snabb Cam, vänster foten - B-Stock

Detaljer
Den Natal Pro serie dubbel Bastrumma Pedal är det ultimata vapnet för en vänster fotade professionell trummiss arsenal. Med en snabb cam för snabb och kraftfull attack, kommer denna pedal imponera även de mest krävande trummisar. En annan unik funktion är möjligheten att justera vinkeln på vispen arc, oberoende från cam. Detta innebär att du kan anpassa control av din pedal fullt. Viktigast av allt, Natal Pro Series Hårdvara är byggd som en tank, redo att tåla år av straffet på turné.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 78754

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Natal Pro serie Drum pedaler tillhandahåller två val av cam, snabb eller smidig: The snabb Cam ger starkare kraft och attack, uppnås genom en plattare cam profil som ökar vinkeln som driver kedjan drevkarlen, gör det slår hårdare. Smidig Cam ger större dynamik; en rundad cam ger en mer känslig känsla som lämpar sig väl till en mer nyanserad spelstil.

Natal Pro serie pedaler har förmågan att ändra vinkeln på drevkarlen självständigt från cam. Justera drevkarlen stråke ger dig bättre control av din prestation. Kombinationen av cam och beater arc justering innebär att Pro serien pedalen tillgodoser ett omfattande utbud av olika uppspelningsinställningarna. Det unika axeln sex lager rostfritt stål enhet tillsammans för jämn och exakt drift. Fotstödet är extremt stark, tillverkad av förstärkt aluminium. Det är kopplat till cam av en dubbel kedja för extra stabilitet.

Den Natal flytande fjäder-System kan du öka eller minska rebound av drevkarlen från huvudet och att öka makten utan att kännas tyngre. A Natal Self Levelling Hoop klämman gör det enkelt att bifoga eller lossa pedalen från bågen utan att nå under fotstödet. Den passar också nästan alla bastrumma hoop.

Bottenplattan är halkfri för extra stabilitet och kommer med en clip-on Trumnyckel låter dig ändra dina inställningar snabbt och enkelt. Fotplattan är också etsad med Natal logotyp för extra spela grepp. Det är Pro serien pedalens beprövad styrka och hållbarhet, kombinerar innovativ design med precision och prestanda, som gör det första valet för många professionella trummisar, i studion eller på vägen.

Förutom funktionerna som ovan, har en super känslig lättviktsaluminium drivaxel utformats för att vara fast med en bult, i stället för de mer vanliga två, vilket möjliggör snabbare installation och uppdelning.

Funktioner

  • Extremt stark, tålig och strömlinjeformad
  • Snabb cam
  • Non-slip Natal footplates
  • Självavvägande hoop klämma
  • Fullt justerbar
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.