Snareweight M1 Virveltrumma dämpning System

  • Video 1
151 kr Ord.pris 186 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Flexibel Design Matchs trummisar Naturfärgad dynamik.
  • Magnetiska flexibilitet för att snabbt ändra inställningar.
  • Patenterade Clip passar alla Drum storlekar.
  • Äkta USA läder.
  • 5 olika inställningar

Snareweight M1 Virveltrumma dämpning System

Detaljer
Snareweight M1 Virveltrumma dämpning System är utformad för att dämpa ljudet av dina trummor genom att kontrollera resonansen utan att offra något av ljusstyrkan. Snareweight har designat det bästa och enklaste sättet att dämpa snara trummor ger dig frihet att forma ljudet det sätt du vill.

Artikelnummer: 68867

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den Snareweight M1 är en specialdesignad dämpande system för Virveltrummor som har en 4" läder band som kan kopplas till någon Virveltrumma med hjälp av dess patenterade clip som kan passa alla trumma storlekar. M1's läder band kan ändras beroende på vad du behöver, med fyra olika mängder dämpande alltifrån mycket ljus och ljus till medium och ingen alls. Den har en flexibel design som gör det möjligt att matcha din Naturfärgad trummande dynamics och hindrar den från att fastna i trumskinnet.

Flera dämpande inställningar

Den Snareweight erbjuder 5 olika inställningar att välja på, och förmågan att hitta den rätta mängden dämpning du vill. Det magneter möjliggör snabb ändra och kommer att hålla M1 säkert och vann inte påverkar ljudet av din trumma. M1 kan anges till ingen dämpning alls, alla lädret på trumman, vänstra halvan viks över, högra halvan viks över och båda sidorna vikas över. Dessa olika inställning kan användas för att hitta rätt mängd dämpning allt i en enkel och lättanvänd enhet.