Tama Silverstar Metro Jam Shell Pack, vita Sparkle

4 753 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Hög kvalitet Björk skalen erbjuder otrolig ton.
 • Star-Mount System erbjuder ökad resonans.
 • Tama's Sound Arc Hoops framhäva Naturfärgad toner.
 • Hållbara Chrome Hårdvara och vit Sparkle Yta.
 • kompakt och bärbara 3-delad konfiguration

Tama Silverstar Metro Jam Shell Pack, vita Sparkle

Detaljer
Den Tama Silverstar Metro Jam Shell Pack är en liten och kompakt kit. Med ett 16'' kick trumma, rack tom och golv tom, den Shell Packet är perfekt för att spela i små lokaler, på gatorna, eller om du inte har mycket utrymme i övning. Tillverkad av birchwood skal, kommer att Silverstar producera en kraftfullt rik ton med en varm resonans.

Observera: Cymbaler och Hårdvara ingår ej.

Artikelnummer: 73199

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Björk skalen

Silverstar skalen är tillverkade av noga utvalda birchwood och utformad med samma gjutning metoder som high-end Tama trummor. Genom att skapa trummor med denna metod, kan spelare uppnå ett kraftfullt ljud med rika toner och en varm resonans. Var och en av Silverstar trummor är utrustad med Tama's 'Sound Arc' hoops, som bygger på '' stick slav hoops'' som användes på vintage Virveltrummor. Alla kanterna på sound arc hoops böja inåt, detta förbättrar de Naturfärgad tonerna trummor samtidigt som den erbjuder ökad känslighet, precision, och control.

Star-Mount System och skjutbar Tom Holder

Tama's Star-mount system ökar trummans resonans och ger stöd på fyra punkter på smeten sida bågen av en trumma. Fäste ögonen-bultar bilden till vänster och höger, så det är möjligt att förhindra öga-bultarna från att röra varandra även när du ställer in två toms nära varandra. Att hålla tom rack på plats, Silverstar kit funktioner Tama's MTH900BN tom hållare som gör att trumman flyttas bakåt eller framåt. Genom att enkelt lossa en square-headed bult, rack tom kan flyttas upp till kan 50mm till valfri position, du ställa in trumman till dina specifikationer.

Låg massa klackarna

Funktionen trummor Tamaär specialdesignad separat klackarna som är låga i massa, minska ytan är som klackarna upptar. Med en mindre design erbjuder klackarna en struktur som inte hindrar skal resonansen, vilket resulterar i ett renare ljud.

Claw krokar

Claw krokar stabilisera trä bass drum hoops, håller dem på plats oavsett hur hårt du spelar. Klorna har inbyggda gummi foder som hjälper till skydda träet och Sustain tuning även under långa föreställningar. Gummi utrymmen också skydda claw krokar och spänning bultar från skador när bastrumman placeras på marken.

Perfekt Foundation Setup

Den Tama Silverstar Metro Jam Shell Pack erbjuder en foundation-installationen som kan vara klar med Hårdvara och cymbaler av ditt val och utökas med tillägg trummor och innehavare om du väljer. När den är ihopparad med hög kvalitet cymbaler och hardware, den Silverstar Metro Jam Shell-Pack erbjuder en fantastisk erfarenhet av lärande för trummisar någon nivå och erfarenhet.

About Tama

Med upp till 40 år inom trumma, Tama har utvecklat ett unikt varumärke som prioriterar både bra tonkvalitet och enastående estetik. Med en eklektisk lista över artister på deras roster, Tama har konsekvent levererat högkvalitativa slagverk till en mängd musiker under åren. Denna omfattande lista inkluderar lik av djur som ledare trummisen Matt Garstka, mjältbrands Charlie Benante, ZZ Top's Frank Beard och Kendrick Lamar's Rico Nichols. Tama trummor accentuerar varje individs specifika nyanserad spelstil och ge spelaren oöverträffad ton och mångsidighet.

Specifikationer

 • Shell: Björk 6-trådigt 6mm (TT, FT, SD) / 7-Ply 8mm (BD)
 • Bass Drum Hoops: Trä
 • Hardware: Chrome
 • Finish: Vitt glitter

Konfiguration

 • Bastrumma: 14'' x 16''
 • Golv Tom: 11'' x 13''
 • Hängpuka: 6,5 '' x 10''