Tama Starclassic Performer B/B 3st Shell Pack, Vintage Marina Pearl

13 086 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Björk och Bubinga skal.
 • Star-Cast monteringssystem.
 • Swivel-Wing Tom hållare.
 • Evans trumskinnen.
 • Die Cast Hoops

Tama Starclassic Performer B/B 3st Shell Pack, Vintage Marina Pearl

Detaljer
Tama Starclassic Performer B/B 3st skal förpackningen är planerat på erbjudande trummisar rik, sonic skönheten i en Bubinga skal med fokuserad attacken av en Björk skal. Kombinationen av Björk och Bubinga resulterar i ett kit som kan producera otroliga toner med förbättrad bottennoteringar, perfekt för trummisar viljande en kraftfull spark till deras sound. Med en Star-Cast monteringssystem, en swivel-wing tom hållare, gjutna fälgar och Evans trumskinnen, är Starclassic Performer B/B perfekt för trummisar vill ha ett kit som kan vara både dynamiska och mångsidig.

Artikelnummer: 73204

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Bubinga och Björk skal

Starclassic Performer B/B skalen är utformade med en unik konstruktion, med 3ply Bubinga för inre skikten och 4-5ply Björk över toppen. Dessa två skogar arbeta tillsammans för att skapa en rik, dynamisk ton, erbjuder fokuserad attacken av en Björk skal med förbättrad bottenregister en Bubinga skal.

Star-Cast monteringssystem

Tama Star-Cast monteringssystem ger maximal resonans och stabilitet, med en förenklad design tillåter toms till placerade närmare tillsammans för större lätthet och bekvämlighet. En aluminium konstruktion gör montering system ljuset i vikt, som ger en sann tonala vibrationer.

Minsta kontakt

Från Star-Cast montering systemet till de enda lilla släpandena, var varje aspekt av Starclassic skräddarsydda för att kombinerar med Tama's ideal av bare minimum av shell kontakt. I stället för metall emblem nitade till skalet använder Starclassic en lönn lufthålet mössa och en logotyp som är märkt på skalet innan den slutliga Ytaen tillämpas. Dessa funktioner bidrar också till Starclassics rik, tidlösa utseende.

Quick-Lock Tom parentes

Tama snabblåsning tom parentes ger ett snabbt och enkelt sätt att installera och uppdelning ditt kit. Dessutom när trumman är placerad på ben eller en tom monter finns det ingen anledning att bifoga och justera separat minne lås om du vill spara inställningen. Genom att helt enkelt skjuta växeln på fästet, kommer det separata i två delar, att hålla '' minne lås '' del på stativ eller benet, spara din positionering och att göra nästa uppsättning upp snabbt och enkelt.

Quick-Lock parentes också använda gummi foder i syfte att minska vibrationer överföring till tom stativ eller golv tom ben; ytterligare isolering av trummor och förbättra resonans.

Gjutna fälgar

Tama zink gjuten Hoops tillverkas genom att injicera smält metall i formar, att skapa en tät tunnband som mer konsekvent i form än triple fläns hoops. Denna konstruktion ger trummor med en skarp attack, tydlig, subwooferenheten toppar och kraftfull rim skott. Gjutna fälgar gör tuning mer konsekvent och lättare att uppnå eftersom spänningen bultarna alltid kontakta bågen ordentligt.

Claw krokar

Claw krokar stabilisera trä bastrumma hoops, att hålla dem på plats oavsett hur hårt du spelar. Klorna har inbyggda gummi foder som hjälper skydda träet och Sustain tuning även under långa föreställningar. Utrymmena som gummi också skydda claw krokar och spänning bultar form skada när bastrumman placeras på marken.

Air vadderade golv Tom ben

StarClassic luftficka gummifötter är utformade med en speciell luftkammare som absorberar stötar och hjälper till att eliminera överföringen av vibrationer i golvet, att skapa en förbättrad och bekväm spelupplevelse.

Evans huvuden

Evans huvuden visas på Starclassic Performer B/B rack och golvet toms. Med släkten G2 2-ply klart Batter-huvuden och släkten G1 1-ply klar botten huvuden ger cheferna både hållbarhet och solid ljud. Starclassic bastrummor är utrustade med släkten EQ4 klart Batter-huvuden.

Funktioner

 • Swivel-Wing Tom hållare
 • Bastrumma sporre parentes
 • Star-Cast monteringssystem
 • Air vadderade golv Tom ben
 • Quick Lock Tom parentes
 • Hold Tight brickor
 • Claw krokar

Specifikationer

 • Shell (golv Tom/Hängpuka): 4Ply Björk + 3 inre skikten Bubinga (6mm)
 • Shell (bastrumma): 5Ply Björk + 3 inre skikten Bubinga (8mm)
 • Yta: Vintage Marine Pearl

Konfiguration

 • Bastrumma: 16 x 22
 • Golvpuka:16 x 16
 • Hängpukor: 8 x 12

Observera: Hårdvara och cymbaler ingår ej. Bild endast för Illustration.