Soundcraft EFX8 Mixer med lexikon FX

3 074 kr Ord.pris 4 722 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Soundcraft EFX8 Mixer med lexikon FX

Detaljer

Den Soundcraft EFX 8 RW5758 kombinerar alla funktioner i den populära Soundcraft EPM mixer med inbyggda 24-bitars, digital Lexicon effektprocessorn, expanderar Soundcraft låg kostnad, mångsidiga kompakt intervallet.

Artikelnummer: 10932

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den Soundcraft EFX mixer använder samma AudioDNA ® processor med i många av de Digitech ® och Lexicon utombordare utrustning inklusive den högt respekterade Lexicon MX500 processor. Med över 35 års erfarenhet, Lexicon namn är synonymt med de bästa reverb och bearbetning i verksamheten, att säkerställa de finaste kvalitet effekter inte vanligtvis finns i en konsol på denna prisnivå.

Avsnitt med effekter passar perfekt i Mixers kompakt ram som finns i 8 eller 12 mono input varianter, skicka båda med 2 stereo kanaler och en effekter på varje kanal. Det finns 32 effekter att välja mellan med tap tempo funktion, 3 effekter parameter kontroller och en användare effekter att lagra anläggning. Ett effekter kanal nivå clip-LED och Mute-funktion ger användaren ännu större flexibilitet.

Tyngdpunkten med Soundcraft EFX är mycket stadigt på kvalitet bygga och ljud prestanda, med ett lätt att förstå yta i linje med Soundcraft yrkesmässigt spänner. Soundcraft EFX använder högt genomskinligt GB30 mikrofon förstärkaren (designad av Graham kabelth för företagets 30-årsjubileum, och används också på större LX7ii och GB serie professionella konsoler). Soundcraft EFX erbjuder också alla funktioner i Soundcraft EPM främst en konfigurerbar aux skicka, XLR- och ¼" metal jack kontakt uttag, RCA phono stereo uppspelning ingångar och rekord utgångar, 3-bands EQ med en sopas mitten på de mono ingångarna, 3-bands EQ på de 2 stereo ingångarna, TRS infogar sockets, skär alla mono ingångar och mix utgående , tio-segment LED utgång mätning och en hörlursutgång.

Soundcraft EFX8 mixerfunktionerna

8 + 2 och 12 + 2 kanals ramdimensioner

Inbyggda 24 bitars Lexicon digitala effekter processor

32 FX inställningar

tap Tempo och FX sättande store funktion

1 FX send på varje kanal

1 konfigurerbara extra buss

XLR-typ och ¼" metal jack kontakt uttag

RCA phono stereo uppspelning ingångar och rekord utgångar

3-bands EQ med en sopas mitten på mono ingångar

3-bands EQ på stereo ingångar

TRS infoga sockets och skär på alla mono ingångar och blanda utgång

Tio-segment LED utgång mätning

Intuitivt och omfattande solo system

Hörlursutgång

Lätt kan monteras i rack

Den Soundcraft EFX kommer befinna sig i många program, inklusive Live-musik, inspelning, hus av dyrkan och flera högtalare anläggningar.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.