Soundcraft EPM6 6-kanals Mixer

2 049 kr Ord.pris 2 832 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Soundcraft EPM6 6-kanals Mixer

Detaljer

Soundcraft har avtäcka en annan tillägg till den snabbt växande nya Soundcraft familjen, den multi-format låg kostnad högpresterande EPM Mixers.Artikelnummer: 9072

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Tyngdpunkten med Soundcraft EPM ligger mycket stadigt på kvalitet bygga och ljudprestanda, med ett lätt att förstå yta stilrena av onödiga faciliteter, och Soundcraft har väckt nya tekniker och idéer till denna mycket kostnadseffektivt sortiment.

Ytmontering teknik används i hela, med nära-tolerans komponenter för hög noggrannhet, repeterbara inställningarna för EQ och gain kontroller.

Högt genomskinligt GB30 mikrofon förstärkaren (designad av Graham kabelth för företaget s 30-årsjubileum, och används också på större LX7ii och GB serie konsoler) har högupplösta justering över ett brett gain 55dB, och ger en fantastisk 22dB utrymme via konsolen.

Sann professionell 48-volts Phantom Power tillgodoser kondensatormikrofoner av alla typer.

En unik funktion i signal Monitor är den toppen ledde. Detta använder multipoint signal starter att titta på för överbelastning i flera delar av kanalen remsan och led-lampor mer ljust när signalen närmar sig den högsta punkten.

För smidig och korrekt kanal kontroll har EPM 60mm hög kvalitet reglar som används på andra Soundcraft skrivbord.

Övervaka produktionen och hörlurar utgång arbete parallellt så att artister kan fortfarande lyssna på hörlurar medan ingenjör lyssnar på studiomonitorer.

Andra Funktioner:

Ramstorlekar 6 2, 8 2 och 12 2

2 konfigurerbara extra bussar

XLR-typ och ¼ metall jack kontakt uttag

RCA phono stereo uppspelning ingångar och rekord utgångar

3-bands EQ med en sopas mitten på mono ingångar

2-bands EQ på stereo ingångar

TRS infoga uttag och skär på alla mono ingångar och blanda utgång

Tio-segment LED utgång mätning

Intuitivt och omfattande solo system

Hörlursutgång

Lätt kan monteras i rack

Soundcraft EPM hittar sig själv i många program, inklusive Live-musik, inspelning, hus av dyrkan och flera högtalare anläggningar.

En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.